Ontdek hoe geavanceerde technologieën een revolutie teweegbrengen in hergebruik en recycling tijdens de Repair3D Workshop.

Woon de Repair3D Open Dag Workshop in Brussel bij

Ontdek hoe geavanceerde technologieën een revolutie teweegbrengen in hergebruik en recycling

Het Repair3D Project is verheugd om hun 2de Open Day Workshop aan te kondigen, die zal plaatsvinden in Brussel op 30 mei. Het doel van het project is het creëren van innovatieve routes voor het terugwinnen en hergebruiken van afgedankte plastic en carbon fibre reinforced polymer (CFRP) componenten, door gebruik te maken van geavanceerde nanotechnologie oplossingen, additive manufacturing (AM) en gerecyclede grondstoffen om hoogwaardige 3D geprinte producten met geavanceerde functionaliteiten te produceren.

De workshop is een uitstekende gelegenheid voor mensen om de Repair3D partners te ontmoeten, zoals Flam3D-leden Centexbel en Universiteit Gent, om te leren over hun activiteiten, en om de resultaten van dit project te verkennen, dat de ontwikkeling van verschillende technologieën omvat met betrekking tot innovatieve reclamatie en hergebruik routes voor end-of-life plastic en CFRP componenten.

Deelnemers krijgen de kans om te ontdekken hoe geavanceerde nanotechnologische oplossingen, additive manufacturing (AM) en gerecycleerde grondstoffen kunnen worden gebruikt om 3D-geprinte producten met een hoge toegevoegde waarde en geavanceerde functionaliteit te creëren.

Deelname aan het evenement is gratis, maar geïnteresseerden moeten zich wel vooraf registreren. Het evenement vindt plaats op 30 mei 2023 in het DoubleTree by Hilton Brussels City, terwijl de virtuele bijeenkomst plaatsvindt op 25 mei 2023. De inschrijving voor persoonlijke deelname sluit op 14 mei 2023.

Mis deze kans niet om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D printtechnologie en duurzame ontwikkeling te ontdekken! Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door het interesseformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar open.day@repair3d.eu.

Repair3D Open Day
Repair3D Open Day