Team VIP 3D dag

VIP 3D dag bij Art Nzo

Op donderdag 31 oktober organiseren Flam3D-leden Art Nzo en Digital Dot, samen met Inzert 3D, een VIP 3D dag. Op deze dag zullen de bedrijven een technologie in het 3D-printen voorstellen, die het mogelijk maakt om op groot formaat 3D-modellen te gaan printen. Art Nzo zet daarvoor de deuren van zijn atelier open en geeft samen met Digital Dot en Inzert 3D graag tekst en uitleg bij de toepassingen van deze technologie. Bovendien bieden ze bezoekers de kans om de machine live aan het werk te zien en met eigen ogen te ontdekken wat de voordelen ervan zijn. Daarnaast stellen ze ook grote afgewerkte beelden met verschillende toepassingen tentoon. Op die manier kan je als bezoeker 3D-printen beleven, zien en voelen.

De drie bedrijven organiseren het hele gebeuren in kleine groepjes om iedereen een persoonlijke ervaring te kunnen bieden en vlot op alle vragen te kunnen antwoorden. Na de introductie en de live demonstratie van de machine, ben je van harte welkom voor een drankje in het ‘Art N Café’. Dat biedt meteen ook de ideale gelegenheid om in een ontspannen sfeer dieper in te gaan op eventuele vragen en de getoonde werken van dichtbij te bewonderen.

Programma

Een rondleiding omvat een korte presentatie van de technologie en het bedrijf, een live demonstratie van de printer en het materiaal, een bespreking van de afgewerkte modellen en mogelijkheden en meer info over 3D-scannen (van kleine objecten tot full body en omgevingsscans). Om alles in goede banen te kunnen leiden, kan je inschrijven voor een rondleiding op een van de volgende tijdstippen:

  • 09:00 – 10:30 (volzet)
  • 10:30 – 12:00
  • 13:00 – 14:30
  • 15:00 – 16:30
  • 16:30 – 18:00
  • 18:00 – 19:30

Interesse? Kies een tijdstip uit en mail dit door naar de organisatie of contacteer hen op het nummer +32 89 466 775. Je kan ook bij hen terecht voor meer informatie over het evenement.