Webinar op tablet

Upcoming AM-seminaries door HP

In juni biedt HP de mogelijkheid om bij te leren van huis uit. Het HP 3D-team organiseert in juni namelijk een reeks webinars over verschillende Additive Manufacturing topics. Op die manier wil het bedrijf jou de kans geven om up to date te blijven, zelfs terwijl je thuis werkt. De seminaries vinden online om 9u30 plaats en worden in het Engels gebracht. Tijdens de webinars kunnen deelnemers live chatten met de UK Applications Engineer van HP, Maryam Qureshi, die kan helpen met eventuele vragen. Daarnaast vindt er ook een algemene Q&A plaats aan het eind van elke webinar.

Hieronder vind je meer uitleg en de links ter registratie. Je bent meer dan welkom om je te registreren voor 1 of meerdere webinars:

In deze webinar ontdek je hoe HP’s Multi Jet Fusion 3D Printers kunnen worden gebruikt in combinatie met CNC-machines.

Deze webinar gaat in op de oplossingen die 3D-printing kan bieden voor de uitdagingen die industriële toepassingen met zich mee kunnen brengen.

Tijdens deze webinar worden alle belangrijke voordelen toegelicht die de HP 3D-printtechnologie kan bieden voor bijvoorbeeld End of Arm tooling.

In deze webinar ontdek je meer over de voordelen van de overstap van traditionele naar digitale productie met de HP Multi Jet Fusion technologie in de prothese- en orthese-industrie.

 

HP biedt 3D-printers aan die gebruik maken van de Multi Jet Fusion technologie en is lid van Flam3D.