Jaarbeurs Utrecht TechniShow

TechniShow en ESEF belichten 3D-printen in Utrecht van 20 t.e.m. 23 maart

TechniShow en ESEF zijn samen het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. 3D-printing kan dus zeker niet ontbreken op het appel. Flam3D vult samen met o.a. 3D Print Magazine het 3D-print-aanbod in op TechniShow. Bovendien staan vele van onze leden er ook met een stand. Je vindt onze stand in Hal 11, we bevolken hem samen met Trideus en ESMA.

Daarnaast bemannen we het 3D-print plein waar je terecht kan voor onafhankelijk advies en 3D-printcontacten. We zijn er dagelijks met een team aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden. Voorts tonen we er ook Family of the Future, een demonstratieopstelling waarin de meest voorkomende 3D-printtechnieken van vandaag zijn toegepast.

3D printen is méér dan een productietechnologie: het is een enabler voor produceren in het smart industry tijdperk. Daarom worden er ook Guided Tours 3D georganiseerd, en ook daar sloegen Flam3D en 3D Print Magazine samen met de beursorganisatie de handen in elkaar. Bezoekers kunnen dagelijks deelnemen aan een van de vier guided tours op 3D-printgebied. In iets meer dan een uur bezoek je als deelnemer aan de tour een aantal exposanten op zowel de TechniShow als ESEF die rond een bepaald thema technologie demonstreren en toelichten.

TechniShow vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht van 20 tot en met 23 maart. Je vindt er innovaties, demo’s, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen en toebehoren en hulpmiddelen. TechniShow geeft ook gratis toegang tot ESEF: een perfecte combinatie van ‘Make or Buy’ oplossingen; zelf produceren of uitbesteden. Inschrijven voor de beurs kan gratis via deze link!