Signify lampen Formnext

Signify 3D-Printing verlicht de grootste AM-netwerkstand op Formnext

Signify, de wereldleider in verlichting, zal een extra touch geven aan de netwerkstand van Flam3D/Brainport op Formnext 2021 met een set 3D-geprinte armaturen die speciaal zijn gemaakt om de stand te verlichten.

Dit jaar zal het wereldwijde 3D-print ecosysteem opnieuw samenkomen op de Formnext-beurs in Frankfurt, Duitsland. Formnext wordt beschouwd als de belangrijkste Additive Manufacturing (3D-printing) beurs ter wereld en vindt plaats van 16 tot 19 november.

Flam3D is de Vlaams-Nederlandse Additive Manufacturing netwerkvereniging en is als zodanig aanwezig op de beurs met een gemeenschappelijke stand, samen met 14 partners die het hele ecosysteem vertegenwoordigen. Signify is ook aanwezig op de stand om hun 3D-printmaterialen en de aanpasbare en duurzame 3D-geprinte verlichting te presenteren.

De 3D-geprinte armaturen van Signify bieden klanten de mogelijkheid om verlichting te ontwerpen die bij hun merk past. Klanten kunnen prachtige lampen en hanglampen creëren of co-creëren die de merkervaring verbeteren. Omdat ze 3D-geprint zijn, kunnen klanten opslagkosten elimineren. De armaturen zijn immers on-demand geprint, met snelle levertijden, zelfs voor grotere hoeveelheden. Bovendien: het is de meest duurzame keuze, want de armaturen zijn ontworpen voor de circulaire economie en gemaakt van 100% recyclebare materialen.

Kris Binon, directeur van Flam3D: “Dit is precies wat we zochten: niet zomaar een verlichting, maar een demonstratie van de helderheid en de connectiviteit van ons Benelux Additive Manufacturing netwerk”, en voegt er aan toe: “en ze zijn gewoon heel mooi ook.”

Joao Pola, CEO van Signify 3D-printing:“Onze lampen en hanglampen zijn ontstaan ​​uit duurzame innovatie. Het is een eer om ze te presenteren op de Flam3D/Brainport-stand om te illustreren wat onze 3D-printtechnologie creëert en levert aan klanten over de hele wereld.” De verlichting wordt getoond in de lounge van de Flam3D/Brainport stand in Hal 11, stand D11.

Leer meer over 3D-printing door Signify op deze website: Signify 3D-printen | Signify bedrijfswebsite.


Signify is de nieuwe bedrijfsnaam van Philips Lighting – ’s werelds marktleider op het gebied van verlichting en bieden hun klanten hoogwaardige energie-efficiënte verlichtingsproducten, -systemen en -diensten. Signify maakt van lichtbronnen dataverzamelpunten om nog meer apparaten, plaatsen en mensen via licht te verbinden. Zo besparen ze energie en dragen ze bij aan het veiliger en comfortabeler maken van het leven van mensen, maken ze bedrijven en steden efficiënter, productiever en leefbaarder en de wereld duurzamer.