RapidPro sfeerbeeld

RapidPro: deelnemen aan een vakbeurs mét ledenvoordeel

De internationale vakbeurs voor Rapid Prototyping en Additive Manufacturing

De ontwikkelingen binnen de Digital en Additive Manufacturing gaan snel waardoor de vraag verandert en de industrie steeds weer voor nieuwe uitdagingen komt te staan. Deze uitdagingen willen de organisatoren van RapidPro met het event graag oppaken. RapidPro is namelijk een internationale vakbeurs voor Rapid Prototyping en Additive Manufacturing in de Benelux die oplossingen aanreikt voor alle fases van productontwikkeling, prototyping en productie. De beurs viert dit jaar zijn tiende editie en presenteert het complete digitale productie-ecosysteem voor de technische maakindustrie. Het event legt zich toe op actuele onderwerpen zoals o.a. kwaliteitswaarborging en hard- en software integratie. Daarnaast worden diverse technieken in alle fases van productontwikkeling, prototyping en productie behandeld met focus op concrete toepassing en ROI.

Ook Flam3D zal aanwezig zijn op de beurs om er neutrale en onafhankelijke kennis over 3D-printing te verspreiden. Bezoekers kunnen op de Flam3D-stand terecht om er antwoorden te vinden op al hun AM-gerelateerde vragen. Want beter word je alleen met de juiste onafhankelijke informatie. Meer informatie over ons programma volgt later.

Haal nóg meer uit RapidPro met Flam3D

Als partner van RapidPro nodigt Flam3D haar leden graag uit om aanwezig te zijn op dit Digitale Productie evenement van de Benelux. RapidPro vindt plaats op 4 en 5 maart 2020 in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven (Nederland).

Flam3D-leden ontvangen daarnaast 10% korting om te exposeren op de beurs. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen. Wie graag van dit mooie voordeel gebruik wil maken, moet bij het aanmelden hun lidmaatschap van Flam3D aangeven.

Een uitnodiging om sterk te overwegen. Deelnemen aan de beurs betekent namelijk dat je jouw innovaties, producten en merk kan voorstellen aan een zeer breed scala van bezoekers en kennis kunt maken met een gericht publiek. De beurs bezoeken betekent dat je die innovaties en producten zelf kunt ontdekken.

Wil je jouw bedrijf graag extra in de verf zetten bij dat gericht doelpubliek? Flam3D has got you covered! Flam3D-leden krijgen de mooie kans om op de beurs een lezing te geven. Heb jij sterke cases die de  combinatie van AM en innovatief denken, aantonen? Meld je dan hier aan. Op basis van een grondige en strenge selectie, kunnen drie lidbedrijven op RapidPro een lezing geven.

Meer informatie over RapidPro vind je op de website en aanmelden als exposant kan via deze link.