Prototyping/MNE

Primeur in de maaktechnologie: Prototyping + MNE 2020 in Kortrijk Xpo

Flam3D zorgt mee voor invulling 3D-print-luik

Op 5 en 6 februari 2020 wordt Kortrijk Xpo het kruispunt van technologie en ideeën voor het ontwerpen, testen, maken en assembleren van industriële onderdelen en componenten voor maakindustrie, industriële toelevering en machinebouw. Prototyping Xpo, de netwerkbeurs voor design, ontwerp en prototyping van industriële componenten en producten, en MNE (Machineering Network Event) zetten namelijk voor het eerst samen hun schouders onder Prototyping + MNE 2020. Ze besloten hun concepten, troeven en kennis te bundelen tot dit debuutevent rond engineering en manufacturing van A tot Z.

De twee netwerkbeurzen, elk gespecialiseerd in de maaktechnologie, ontvingen tijdens hun laatste edities afzonderlijk 2500 (Prototyping) en 2800 (MNE) bezoekers. Nu beogen ze met deze combi van twee gevestigde beurswaarden nog beter te doen. Lees: meer exposanten, meer aanbod, meer bezoekers en een aantrekkelijk programma aan randmanifestaties met o.a. expert-classes en avondevents. Het hele gebeuren vindt plaats van 14u – 21u onder één dak, dat van Hall 4 en de Rambla in Kortrijk Xpo. Prototyping + MNE 2020 wordt alvast een boeiende ervaring voor heel wat geïnteresseerde C-levels en afdelingshoofden uit engineering, productie, maintenance, kwaliteitszorg, assemblage en supply chain. Kortom, Prototyping + MNE 2020 omsluit de volledige cirkel van ontwerpen tot maken, van A tot Z en brengt dus een interessant programma.

Maar dat is niet alles: Flam3D biedt haar leden, in samenwerking met Prototyping + MNE 2020, twee niet te missen voordelen. Ten eerste, geldt er voor Flam3D-leden een exclusieve korting van 150 euro als je je stand voor 20 oktober boekt. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen met de organisatie via dit adres of volgend telefoonnummer +32(0)56 24 11 46 als je exposant wilt worden. Ten tweede, kunnen onze leden gratis pitchen in een speciaal daarvoor voorziene en ingerichte ruimte op de beurs. Tijdens deze korte presentatie kan je aan de hand van een relevante use-case de vaardigheden van jouw bedrijf extra in de verf zetten. Aan zo’n case pitch-presentatie hangt normaal een prijskaartje van 350 euro per pitch, maar voor onze leden zijn ze volledig gratis. Profiteer dus zeker van dit mooie aanbod.

Flam3D zal zelf ook actief de invulling van de beurs ondersteunen, met samples, informatie en korte, informatieve lezingen rond 3D-printing.

Interesse? Meer informatie over Prototyping + MNE 2020 vind je op deze website.