Metavak

Profiteer mee van het Flam3D PrintPlein op METAVAK

Op 5, 6 en 7 oktober 2021 vindt het jaarlijkse vakevent voor de metaalindustrie in Vlaanderen en Nederland plaats in Evenementenhal Gorinchem: METAVAK. Op deze beurs komen vraag en aanbod tussen metaalbedrijven samen. Exposanten presenteren en demonstreren er de nieuwste innovaties en producten op het gebied van verspanen, plaatbewerking, automatisering, 3D-printen, verbinden en oppervlaktebehandeling. Ook Flam3D neemt deel aan de beurs met het Flam3D PrintPlein – een demoplein op de beurs waar we alle aspecten van 3D-printing willen belichten en Flam3D-leden voordelig als standhouder kunnen deelnemen.

METAVAK geeft je als exposant de mogelijkheid om ondernemers, projectmanagers, operators, inkopers, productiemanagers en engineers uit metaalbewerking en machinebouw alle ins-en-outs van jouw machine of toebehoren te demonstreren. Dat is een doelpubliek dat ook op de voordelen van 3D-printen attent zou moeten worden gemaakt. Dankzij het 3D-printplein zal Flam3D de technologie daarom extra in de schijnwerpers plaatsen op de beurs. Via samples, informatie en livedemo’s zal Flam3D actief de invulling van het plein ondersteunen, maar ook jij kan helpen. Dankzij de deal die we gesloten hebben met de beurs, kunnen Flam3D-leden ook deelnemen aan een gereduceerd tarief. Concreet heeft dat geleid tot een exclusief aanbod van 3 “pakketten” waaruit onze leden kunnen kiezen:

  1. Eigen stand + demoplein

Je boekt een eigen stand naast het Flam3D PrintPlein en neemt daarnaast deel aan het PrintPlein met jouw demoproduct op 9m² (opschalen is mogelijk). Bij een deelname met eigen stand ontvang je het Full Service Pakket voor 2 personen (3 dagen dineren en 3-daags parkeerticket) en een EasyGo Plus* pakket (extra Smart Badge Reader* op het plein bij jouw product).

Kosten: eigen stand is afhankelijk van de standgrootte + het Flam3D PrintPlein aan € 495,-.

  1. Mede-exposant op demoplein

Je boekt 9m² op het Flam3D PrintPlein, ontvangt een EasyGo Leads* pakket en een Full Service Pakket voor 1 persoon (3 dagen dineren en 3-daags parkeerticket).

Kosten: € 995,-.

  1. Enkel exposure

Je levert samples of een machine af, maar bent zelf niet op de beurs aanwezig. Je ontvangt wel een EasyGo Leads* pakket, zodat bezoekers bij interesse jouw bedrijfsprofiel kunnen scannen. Je hebt na inschrijven een bedrijfsprofiel op de website en na afloop van de beurs kan je jouw leads downloaden, vanuit de bezoekers die bij jouw profiel gescand hebben.

Kosten € 450,-.

 

*EasyGo: servicepakket met marketingtools. Lees hier meer over EasyGo en de inhoud van de verschillende pakketten.

 

Heb je interesse in 1 van de paketten of wil je graag nog wat meer informatie? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.