Thumbnail

Wanhao Duplicator i3 Plus Mark II

De Wanhao Duplicator i3 Plus Mark II is de nieuwe en verbeterde versie van één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke 3D-printers, de Wanhao i3 Plus. De Mark II heeft hetzelfde bouwvolume als de klassieke i3 Plus, maar heeft o.a. een nieuw auto-leveling systeem waarbij de software automatisch afwijkingen van het bouwplatform corrigeert, en een resume print-functie: bij stroomuitval gaat de printer automatisch in pauze, en hervat hij de print wanneer er weer stroom is. Geen zorgen meer om mislukte lange prints door stroomstoringen.

De printer heeft daarnaast een verwijderbaar printbed, dat met een magnetisch oppervlak aan de printer bevestigd. Dit betekent dat je eenvoudig het hele printoppervlak kan verwijderen en vervolgens enigszins kan buigen om de prints los te maken van het oppervlak, zonder het gebruik van scherpe instrumenten om prints te verwijderen.

De originele Duplicator i3 Plus was eenvoudig in gebruik maar de Mark II is nog een stap verder gegaan. De hele gebruikerservaring is nu zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Alles wordt op het grote aanraakscherm weergegeven, en de stapsgewijze instructies ervoor dat je deze printer in een handomdraai kan bedienen.

Fabrikant: Wanhao
Model: Duplicator i3 Plus Mark II
Website fabrikant: Wanhao
Beschikbaar bij: 3dprinthings
Adviesprijs fabrikant: € 499
Materialen: ABS, PET, PLA
Filamentleverancier compatibiliteit: open
Assemblagetype: geassembleerd
Kalibratie: volautomatisch
Bouwvolume: 20 x 20 x 18 cm
Gesloten bouwvolume: nee
Resolutie (kleinste laagdikte): 0.1 mm
Aantal printkoppen (extruders): 1
Verwarmd bed: ja
Open source: nee
Slicer: eigen versie van Cura (Wanhao Edition)
Draagbaar: nee