Thumbnail

Ultimaker 2+

De Ultimaker 2+ wordt beschouwd als de standaard versie uit het Ultimaker gamma. Het is de maatstaf op gebied van gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. De printer werd meermaals uitgeroepen tot beste 3D-printer voor particulieren, en wordt bijgevolg beschouwd als een van de beste printers in zijn categorie. Dit gebruiksvriendelijke model levert uitstekende resultaten en staat garant voor precisie, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid waardoor deze printer uitermate geschikt is voor professioneel werk en thuisgebruik. In vergelijking met de Ultimaker 2+ Extended heeft deze versie een iets kleiner bouwvolume heeft.

De Ultimaker 2+ wordt standaard geleverd met verwisselbare printkoppen. Dankzij de 0.25, 0.4, 0.6 en 0.8 mm nozzles krijg je de keuze om gedetailleerder of sneller te printen. De vernieuwde ventilatoren zorgen ervoor dat de airflow perfect gericht is om langs beide kanten van de nozzle te zorgen voor afkoeling. Langere prints zijn geen probleem, de Ultimaker 2+ garandeert je uren en uren onverstoorbaar en betrouwbaar 3D printen.

Net als alle printers van het merk is ook deze Ultimaker 2+ klaar om te printen van zodra je hem uit de doos haalt. Zelfs het verwarmde printbed dient nauwelijks bijgesteld te worden.

Fabrikant: Ultimaker
Model: 2+
Website fabrikant: Ultimaker
Beschikbaar bij: 3D&I
3D Exponential door 3D Maastricht
Trideus
Adviesprijs fabrikant: € 2293
Materialen: ABS, PET, PLA, PP, Nylon, Flexibel (TPA, TPU)
Filamentleverancier compatibiliteit: open
Assemblagetype: geassembleerd
Kalibratie: semi-automatisch
Bouwvolume: 22,3 x 22,3 x 20,5 cm
Gesloten bouwvolume: nee
Resolutie (kleinste laagdikte): 0.02 mm
Aantal printkoppen (extruders): 1
Verwarmd bed: ja
Open source: nee
Slicer: Cura
Draagbaar: nee