Thumbnail

Raise3D Pro2

De Raise3D Pro2. Deze slimme, betrouwbare prosumer filament 3D-printer koppelt een groot bouwvolume aan betrouwbaarheid en printkwaliteit. Met zijn 2 printkoppen produceer je geweldige prints en combineer je een variatie aan materialen. De printer bouwt voort op zijn voorganger, de Raise3D N2 Dual (door 3D Hubs uitgeroepen tot “Best of Prosumer 2018”), maar komt een filament run-out sensor, en meer.

Aan het printoppervlak (30,5 x 30,5 x 30 cm) werd niets gewijzigd, en ook de automatische kalibratie in de fabriek bleef ongewijzigd. Het printbed daarentegen is eveneens vernieuwd, met een verbeterde preventie tegen warping. Dit vernieuwde bed zorgt naast een betere hechting ook voor een langere levensduur, en het verbeterde 4+9 systeem zorgt dat uw bouwplatform stabieler vastgemaakt wordt.

Naast dit alles heeft de Raise3D Pro2 een ingebouwde camera, waarmee u uw prints vanop afstand kan volgen en monitoren. De ingebouwde luchtfilter zorgt er daarnaast voor dat tot 91% van de luchtdeeltjes gezuiverd worden.

Dankzij de 7 inch touchscreen, die geïntegreerd zit in het toestel bedien je de printer snel en gemakkelijk. Omdat de Raise3D Pro2 3D-printer ook uitgerust is met een WiFi/Ethernet aansluiting, heb je ook de mogelijkheid om deze settings vanop afstand aan te passen. En dankzij de li-on batterij die in deze 3D printer zit blijft de printer tijdens een stroompanne verder printen. Dit Power Loss protection systeem optimaliseert uw gebruik en beschermt u tegen onverwachte pannes.

De printer bestaat ook in een versie met groter bouwvolume: de Raise3D Pro2 Plus.

Fabrikant: Raise3D
Model: Pro2
Website fabrikant: Raise3D
Beschikbaar bij: Trideus
Adviesprijs fabrikant: € 4234
Materialen: ABS, PET, PLA, PETG, PVA, HIPS, PP, Nylon, Flexibel (TPA, TPU)
Filamentleverancier compatibiliteit: open
Assemblagetype: geassembleerd
Kalibratie: volautomatisch
Bouwvolume: 30,5 x 30,5 x 30 cm
Gesloten bouwvolume: ja
Resolutie (kleinste laagdikte): 0.01 mm
Aantal printkoppen (extruders): 2
Verwarmd bed: ja
Open source: nee
Slicer: IdeaMaker
Draagbaar: nee