Eduvision – dagcursus 3D-printen Utrecht

Tijdens deze dagcursus 3D-printen in Utrecht leer je precies wat 3D printen is, doet en kan. De opleiding gaat in op de materialen die worden gebruikt, welke technieken er mogelijk zijn en hoe je een geschikt ontwerp maakt voor 3D printen (rekening houdend met alle regels wat betreft design). Ook leer je werken met een plug-and-play 3D printer, waarmee je op eenvoudige wijze zelf 3D-prints maakt. Daarnaast gaat de cursus in op verschillende online 3D-printservices.

Na afloop van de cursus 3D-printen ben je in staat om zelf eigen 3D-prints te maken. Je weet welke printer je kan gebruiken voor bepaalde ontwerpen en weet om te gaan met eventuele problemen en strubbelingen. Deze cursus 3D-printen is zeer praktijkgericht. Je stelt zelf een ontwerp op en maakt hiermee je eigen 3D-print. Zo ondervind je hoe je 3D printen in de praktijk toepast.

Om een 3D-printspecialist te worden, werk je tijdens de cursus 3D-printen aan de volgende competenties en vaardigheden: kennis van de basisprincipes en designrules van 3D-printen, kennis van 3D-printmaterialen, juiste bediening van de 3D-printer en opsporen en repareren van fouten in het ontwerp. Bovendien heb je tijdens de cursus 3D-printen kennis opgedaan over allerhande 3D-printtechnieken en ben je in staat om aan de hand van deze technieken je eigen 3D-print te ontwerpen.

Startmomenten: 10/10/2018
12/12/2018
Onderwijsinstelling: Eduvision
Type opleiding: korte opleiding of bijscholing
Tijdstip lessen: dag
Kostprijs: € 499
Website: Eduvision

Locatie:

Utrecht

Telefoonnummer:

+32 3 747 0310

Website:

Eduvision