Kamp C: event 3D-printen in de bouw

Ontdek de toekomstmogelijkheden van 3D-printen in de bouw

Op 11 en 12 oktober 2021 organiseert Kamp C de inspiratiedagen “De toekomstmogelijkheden van 3D-printen in de bouw”. Het event kadert binnen het KIEM-project, een samenwerkingsproject rond 3D-betonprinten. Kamp C voorziet een identiek programma met tal van boeiende sprekers: een dagprogramma op 11/10 en een avondprogramma op 12/10.

Ben jij ontwerper, architect of ingenieur? En vraag jij je af wat de mogelijkheden zijn om 3D-printen te integreren in jouw ontwerpen? Hoe kun je met 3D-printen aan de slag in gevelelementen, binnen- of buitentoepassingen? Of hoe ontwerp je een 3D-brug? Tal van experten maken je wegwijs tijdens de inspiratiedag “De toekomstmogelijkheden van 3D-printen in de bouw” van Kamp C.

Kamp C organiseert het event in het kader van hun KIEM-project. Vorig jaar werd op Kamp C de eerste ge-3D-printe woning geprint met een vaststaande 3D-betonprinter (C3PO-project). Meer info over deze gebeurtenis lees je in dit artikel. De demowoning had als doel de bouwsector praktisch te laten kennismaken met 3D-betonprinten. Via het project KIEM wil Kamp C nu bekijken welke barrières nog moeten overwonnen worden om bedrijven de technologie in hun bedrijfsproces te laten opnemen en zo tot marktintroductie te komen. Ze trachten de bouwwereld te inspireren en hun opgedane kennis uit het C3PO-project te delen.

Heb je interesse in dit interessante 3D-printevent? Inschrijven voor het dagprogramma op 11/10 kan via deze link. Voor het avondprogramma op 12/10 kan je hier terecht.