Ontdek de toekomst van AM tijdens de ProductionToGo Benelux Open House

Additive Manufacturing heeft zich in veel industrieën gevestigd, van de auto-industrie tot de sector van consumptiegoederen, ruimtevaart, defensie, prototyping en nog veel meer als garantie voor een snelle en hoogwaardige productie.

Op 20 oktober 2023 van 13.30 tot 17.00 uur laat ProductionToGo Benelux bezoekers graag de vele 3D-printtechnologieën in al zijn facetten zien. Verschillende experts uit de industrie zullen aanwezig zijn om boeiende presentaties te geven over de 3D-printtechnologie, de workflow en de toepassingsgebieden van de technologie en om mogelijke vragen in detail te beantwoorden.

Verder zullen er verschillende printsystemen live gepresenteerd worden, en zullen er enkele samples klaarliggen zodat de bezoeker de kwaliteit van de 3D-printers met hun eigen ogen kunnen waarnemen. De Open House zal voorzien worden van voldoende eten en drinken voor alle gasten.

De focus van dit evenement ligt op de printsystemen van Inkbit, Nexa3D®, Roboze, Sinterit, Raise3D, de nabewerkingsoplossingen van AM Efficiency en PostProcess Technologies, materialen van Evonik, software van Materialise en Automation Cells van Additive Automation.

Interesse om dit open huis bij te wonen en alles te leren over 3D-printen? Aanmelden kan via volgende link!

Wilt u voor dit evenement een specifieke sample laten maken? Neem dan contact op met ProductionToGoBenelux via deze link*.

*Afhankelijk van de complexiteit en het aantal aanvragen kan er niet gegarandeerd worden dat het onderdeel gereed is tijdens het evenement.