NextStep3D-Multi3D-print

NextStep3D brengt 3D-print activiteiten onder bij Multi-3Dprint

Multi-3Dprint is met NextStep3D overeengekomen om de activiteiten van NextStep3D per 1 september 2020 over te nemen. NextStep3D, gespecialiseerd in 3D-print oplossingen voor het midden- en hogere segment, is actief bij bedrijven in productie en engineering, bij universiteiten en in de medische branche. Beide bedrijven werken al enkele jaren samen. Voor Multi-3Dprint passen de activiteiten van NextStep3D in de strategie om hun 3D-print activiteiten in een breder segment verder uit te breiden.

“Naast de uitbreiding van onze dienstverlening kunnen klanten rekenen op meer schaalbaarheid, waardoor we nog effectiever kunnen inspelen op actuele vraagstukken in deze snel veranderende digitale wereld. De overname van de activiteiten is voor ons een volgende stap om te kunnen blijven innoveren en sterke services aan te bieden aan onze klanten”, aldus Dick Potharst van Multi-3Dprint.

Volgens Bas Beltman van NextStep3D sluit de cultuur van NextStep3D, waarbij klantfocus en samenwerken voorop staan, naadloos aan bij die van Multi-3Dprint. Multi3D-print is fysiek gevestigd in MAAK Haarlem. “MAAK is het centrum voor innovatieve Maaktechnieken in Haarlem, een unieke plek met een mix van bedrijven die daardoor met de allernieuwste digitale maaktechnieken bij elkaar komen. Dit past ook goed bij waar wij voor staan”, vervolgt Bas Beltman.

Multi-3Dprint in Haarlem is een wederverkoper gespecialiseerd in 3D-printers, 3D materialen en overig toebehoren. Gebaseerd op diepgaande kennis is het bedrijf in staat om hun klanten een complete oplossing te bieden voor hun toepassing, waaronder consultancy, installatie, training en onderhoud. Voor deze diensten hanteert het bedrijf al meer dan 5 jaar een specifieke focus op scholen en maakbedrijven. Daarnaast is Multi-3Dprint partner van BigRep, Zortrax en Ultimaker, wat de allround capaciteiten van het bedrijf met betrekking tot 3D-printing verder onderstreept.