Layertec Events

Neem een kijkje naar de evenementen van dit najaar georganiseerd door Flam3D-lid Layertec

Tijdens het najaar organiseren Layertec drie verschillende real-life én digital events. Op die manier wil het Flam3D-lid jou de kans geven om up-to-date te blijven in een snel evoluerende AM-wereld. Je bent meer dan welkom om je te registreren voor een of meerdere events. Ontdek meer over de thema’s, planning en sprekers van de aankomende evenementen in onderstaand artikel.

Datum: 8 september 2022(11.00 – 11.45)

Locatie: Online

Omschrijving: Ontdek hoe je met de verbeterde versie van de populaire Fuse 1 tot 2 keer sneller print. Bovendien kun je printen met het nieuwe Nylon 11 Carbon Filled (CF) materiaal om lichtgewicht, stijve onderdelen te produceren die structureel en thermisch stabiel blijven, en herhaalde impact kunnen weerstaan. Heeft deze uitleg jouw interesse gewekt? Schrijf je dan in via deze link.

Datum: 18 oktober 2022(08.30 – 12.00 of 13.30 – 17.00)

Locatie: Hogeweg 133, 5301 LL, Zaltbommel

Omschrijving: Dit is een unieke kans voor een hands-on ervaring met het Formlabs Fuse 1 ecosysteem. Tot nu toe was SLS niet beschikbaar voor de meeste bedrijven, vanwege de hoge kosten en moeilijke workflows, maar Formlabs heeft de meest toegankelijke Selective Laser Sintering (SLS) 3D printer ontworpen: de Fuse 1. Maak kennis met de Fuse 1 en de Fuse Sift, en ontdek hoe SLS printen productieklare Nylon onderdelen kan maken. Je kan extra informatie vinden of jezelf inschrijven via deze link.

Datum: 26-27 oktober (volledige dag)

Locatie: Online

Omschrijving: Heb jij interesse in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SLA en SLS 3D printen? Meld je dan nu aan voor het Formlabs User Summit op 26 en 27 oktober. Een van de grootste, virtuele 3D printing evenementen. Vind de sessie die past bij jouw kennis, branche, toepassing of zelfs taal via volgende link.