Layertec Webinar

Neem deel aan de Layertec webinar Additive Manufacturing 2.0 met Desktop Metal

Op donderdag 30 juni organiseert Flam3D-lid Layertec een webinar “Additive Manufacturing 2.0 met Desktop Metal”. Layertec is leverancier van metaal- en kunststof 3D-printers in de Benelux en biedt ook service en trainingen rond Additive Manufacturing. De webinar van 30 juni gaat door van 11:00 tot 11:45 en wordt gehouden door Dennie Rijk, Sales Engineer bij Layertec. Wat kan je verwachten? Een unieke update rond 3D-metaalprinten.

De combinatie van snelheid, materiaaleigenschappen en afwerkingsniveau maakt dat 3D-metaalprinten inmiddels kan concurreren met traditionele productie. Deze fase van Additive Manufacturing 2.0 wordt op donderdag 30 juni toegelicht tijdens de Layertec Webinar. Layertec’s Sales Engineer Dennie Rijk zal er namelijk alle systemen presenteren, voor kleine werkplaatsen tot hoog volume productie. De webinar vormt met andere woorden een kans voor een all-in-one update.

Het programma?

  • 11:00 – 11:05: introductie tot Layertec.
  • 11:05 – 11:30: all-in-one update; van prototyping tot massaproductie.
  • 11:30 – 11:45: live Q&A; daag Layertec uit met jouw vragen.

Interesse?

Wil je in 30 minuten helemaal up-to-date gebracht worden over de ontwikkelingen in 3D-metaalprinten met uitleg rond 3D-printen in de praktijk? Registreren kan via deze pagina.

Meer info rond de Layertec webinars?

De webinar vormt onderdeel van de webinarsreeks die Layertec op regelmatige basis organiseert. Tijdens deze webinars delen Layertec’s engineers vrijblijvend kennis over het ontwerpen voor 3D-printen, optimaal gebruik van de 3D-printers en het nabewerken van onderdelen. In deze opnames vind je vaak ook voorbeelden van toepassingen voor metalen, kunststof of nylon onderdelen. Dikwijls wordt hierbij ook een vergelijking gemaakt van de tijd en kosten voor het 3D-printen van een specifiek onderdeel versus de tijd en kosten bij traditionele productie.