Formnext

Met Flam3D naar Formnext 2019

Van 19 tot 22 november is het weer zover: Formnext. De grootste internationale Additive Manufacturing-beurs en conferentie van Europa is terug. Nergens anders vind je zo’n wereldwijd en toonaangevend event volledig gewijd aan alle facetten van 3D-printing. Zo kan je er bijvoorbeeld het volledige spectrum van AM ontdekken, van procesketens tot procesintegratie. Daarnaast biedt de beurs conferentie- en bijscholingsmogelijkheden als input voor nieuwe ideeën en brengt het inzicht in de toekomst van innovatieve productie.

Naast het aanbod aan uiteenlopende beursstanden en conferenties, stelt Formnext deelnemers in staat om hun netwerk serieus uit te breiden. Dankzij het gegroeide aantal van 632 exposanten uit 32 verschillende landen, zou dat voor de bezoekers ook dit jaar alvast geen probleem mogen vormen.

Flam3D neemt ook dit jaar weer deel aan Formnext in Frankfurt

Formnext klinkt als het soort event waar Flam3D, als onafhankelijke netwerkorganisatie rond 3D-printen, zeker aanwezig moet zijn? Dat vinden wij ook: dit jaar zijn wij opnieuw van de partij met een stand van maar liefst 80 vierkante meter. Die bezetten we samen met enkele leden: Element, ValCUN, Fablab Factory, AMPC Solutions en Sypa Innovations. Flam3D zal er haar bezoekers ondersteunen met een onafhankelijk antwoord op hun vragen en cases. Bovendien voorzien wij een gezellige koffiehoek die perfect is om in een ontspannen sfeer te netwerken. Kom ons dus zeker bezoeken in Hal 11.0 op stand E61.

Wil je ook de grootste AM-beurs van Europa bijwonen, maar heb je nog geen tickets? Flam3D has got you covered: contacteer ons voor tickets.

Meer informatie over Formnext 2019 vind je op de website van de beurs.