Thumbnail

3D Maastricht

3D Maastricht helpt bedrijven bij industrieel gebruik van 3D printen. Focus is een doelgerichte inzet met een verdienmodel.

Het bedrijf ondersteunt vanuit praktijkervaring. Hun expertise is gericht op het gehele speelveld rond 3D-printen: techniek, economie, juridische aspecten en kennisontwikkeling bij medewerkers. Met hun “3D printing quick-scan” komt u snel te weten wat de kansen en opbrengsten zijn voor uw bedrijf.

Bovendien biedt 3D Maastricht ook “3D-printing strategie”. Zo ontwikkelen ze samen met uw medewerkers een specifieke roadmap voor de inzet van 3D-printen bij productontwikkeling of in productieprocessen. Onderwerpen: concrete toepassingen, techniek (software, ontwerpen, materialen, machines, postfinishing), economisch rendement, juridische aspecten en kennisopbouw bij uw medewerkers.

Er wordt gewerkt op basis van meer dan 20 jaar ervaring en een breed netwerk. De activiteiten omvatten dienstverlening en verkoop van premium desktop 3D-printers en industriële 3D hybride machines. Bovendien helpt 3D Maastricht ook bij het verwerven van betoelaging!

Website: 3D Maastricht
Webshop: 3D Exponential
Activiteiten: diensten, printers, toepassingen
Materialen: kunststof, filament, hars

Adres:

Florijnruwe 111-28, 6218 CA Maastricht, Nederland

Telefoonnummer:

+31 43 8516909

E-mail:

info@3dmaastricht.com