HP 3D Printing Roadshow komt op 13 juni 2018 naar Ham

Flam3D-lid Trideus en HP Inc. hebben een akkoord gesloten waardoor Trideus een reseller wordt van de HP Jet Fusion 3D-printers in de Benelux. Trideus – met kantoor en showroom in Ham – is een expert inzake Additive Manufacturing met een focus op het commercialiseren en implementeren van 3D-printoplossingen. Met de komst van de HP Multi Jet Fusion 300/500 serie biedt Trideus oplossingen voor het gehele B2B- segment, want met de recente introductie van de compacte en aantrekkelijk geprijsde 3D Multi Jet Fusion 300/500 serie brengt HP 3D-printen binnen handbereik van zowel kleine- en middelgrote ondernemingen als multinationals.

“Het HP Jet Fusion 300/500 3D platform opent ongekende mogelijkheden, onder andere bij het ontwerpen van functionele prototypes of de productie van beperkte series in full color, zwart of wit,” aldus Jesse Buteneers – CEO van Trideus. “Ongeacht de branche of complexiteit van een ontwerp zal 3D-printen zorgen voor een versnelling van de digitale transformatie naar de zogenaamde smart industry.”

Samen met de uitbreiding van het 3D-productportfolio bouwt HP verder aan een team van resellers voor de verdeling van de nieuwe Jet Fusion 300/500 serie. Als expert in 3D-printoplossingen voegt Trideus praktijkervaring en expertise toe aan het partnership.

“Bedrijven die investeren in digitale ontwikkeling zullen efficiënter en veel sneller kunnen inspelen op de wensen van hun klanten. Door het aanbieden van HP Jet Fusion 300/500 printers wil Trideus, samen met HP, bedrijven ondersteunen om succesvol de overgang naar het tijdperk van Additive Manufacturing te maken,” besluit Buteneers.

De nieuwe Jet Fusion 300/500 serie vormt een aanvulling op de bestaande Fusion 3200/4200/4210 3D-oplossingen die specifiek zijn ontworpen voor productieomgevingen. Met deze uitgebreide portfolio biedt HP gebruikers van haar Multi Jet Fusion-oplossingen de mogelijkheid om op hetzelfde platform nieuwe ontwerpen en toepassingen te prototypen en te produceren en voorop te blijven met een toekomstbestendige technologie voor voxel-beheer die verder gaat dan enkel kleuraanpassingen.

Trideus en HP nodigen alle geïnteresseerden graag uit voor de HP 3D Printing Roadshow, die op 13 juni neerstrijkt bij Trideus in Ham. Een unieke kans om zelf te komen ontdekken wat de HP 3D-printoplossingen voor jouw bedrijf kunnen beteken aan de hand van praktijkvoorbeelden en gesprekken met de experts van HP en Trideus. Meer informatie is terug te vinden via deze link.