beursstand Flam3D

Gratis en onafhankelijk advies rond 3D-printen? Bezoek Flam3D op RapidPro op 7 en 8 maart!

Flam3D zal ook dit jaar haar leden vertegenwoordigen op RapidPro, een internationale vakbeurs met oplossingen voor alle fases van prototyping, (low volume) productie en productontwikkeling.

Productontwikkeling kent specifieke uitdagingen en keuzemomenten. Welke technieken zijn het meest geschikt wanneer uw productconcept overgaat tot prototyping en de uiteindelijke productie? Low volume, rapid of on demand production spelen tijdens dit proces een belangrijke rol. Vooral bij producten die niet in massale volumes geproduceerd worden, is de nood hoog om flexibel of in customized batches kunnen produceren. Flexibiliteit staat voorop, net als het snel inspelen op klantvragen.

Diverse additive manufacturing technieken zullen daarom op de beurs aan bod komen, en oplossingen als virtual prototyping, metrologie, kwaliteitswaarborging en software worden zeker niet vergeten. Tijdens de 8e editie van RapidPro op 7 en 8 maart 2018 kan je met andere worrden de laatste ontwikkelingen met focus op industrialisatie en tooling ontdekken in Veldhoven.

Op zoek naar merkonafhankelijk én gratis advies? Kom even langs bij ons. Flam3D vind je op stand nummer 1. De beurs bezoeken is gratis, maar registratie vooraf via deze link is noodzakelijk.