Join GrindoSonic as a Sales Developer Additive Manufacturing and Shape the Future of 3D Printing

Ga aan de slag bij GrindoSonic® als verkoopontwikkelaar Additive Manufacturing en geef vorm aan de toekomst van 3D-printen

Flam3D is verheugd om een boeiende vacature binnen ons netwerk onder de aandacht te brengen. GrindoSonic®, een Flam3D-lid en een toonaangevend ‘high tech’ bedrijf in Haasrode, is op zoek naar een getalenteerde Sales Developer Additive Manufacturing (AM) voor hun groeiende team. Als je gepassioneerd bent door de 3D-printing industrie en een neus hebt voor sales, dan is deze opportuniteit perfect voor jou.

As a Sales Developer Additive Manufacturing, you will play a vital role in expanding GrindoSonic®’s AM business in Europe, with a particular focus on Germany. Your responsibilities will include developing sales strategies, building strong customer relationships, identifying new business opportunities, and achieving revenue targets. With your expertise, you will contribute to shaping the future of additive manufacturing.

Als Sales Developer Additive Manufacturing speelt u een essentiële rol in de uitbreiding van de AM-activiteiten van GrindoSonic® in Europa, met een bijzondere focus op Duitsland. Uw verantwoordelijkheden omvatten het ontwikkelen van verkoopstrategieën, het opbouwen van sterke klantrelaties, het identificeren van nieuwe zakelijke kansen en het behalen van omzetdoelstellingen. Met uw expertise draagt u bij aan het vormgeven van de toekomst van additive manufacturing.

GrindoSonic® is de erkende marktleider in non-destructive testen voor Additive Manufacturing, Precision Mechanics en industriële toepassingen. Met meer dan 2000 geïnstalleerde systemen wereldwijd, hebben ze zich gevestigd als de go-to solution provider in de industrie. Als u deel uitmaakt van hun team, maakt u onderdeel uit van een bedrijf dat waarde hecht aan betrouwbaarheid, gebruiksgemak, geavanceerde technologie en uitstekende service.

GrindoSonic® biedt een aantrekkelijk pakket voor de juiste kandidaat. Naast een competitief salaris krijg je een voltijds contract van onbepaalde duur en geniet je van een reeks extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen, maaltijdcheques, eindejaarspremie, groeps- en hospitalisatieverzekering, pendelvergoeding en variabele verloning. Er zijn ook aandelenopties beschikbaar, zodat u kunt delen in het succes van de onderneming.

Als u klaar bent om de volgende stap in uw verkoopcarrière te zetten en deel uit te maken van een groeiend bedrijf met een sterke focus op persoonlijke groei, dan is deze kans iets voor u. Voor meer informatie over de functie en om te solliciteren, klik hier voor de volledige vacaturegegevens.

Sluit je aan bij GrindoSonic® op hun reis om een revolutie teweeg te brengen in additive manufacturing. Stuur vandaag nog uw CV en sollicitatiebrief naar info@popconsult.be en maak deel uit van een toegewijd team binnen een dynamisch bedrijf.

Bezoek voor meer informatie over GrindoSonic® en hun innovatieve oplossingen hun website op www.grindosonic.com.