AMS foto

Flam3D partner van Additive Manufacturing Strategies

Flam3D is partner van de Additive Manufacturing Strategies Summit (AMS 2021). Deze online summit, op 9 en 10 februari 2021, kijkt met een duidelijk business intelligence-perspectief naar deze topics:

  • Medical/Dental
  • Metals/New Materials
  • Bioprinting
  • Software/Automation

AMS 2021 zal de 4de uitgave zijn en wordt een online evenement. Naast de gebruikelijke thema’s (metalen / nieuwe materialen en medisch / tandheelkunde), wordt er tijd gemaakt voor extra discussie en worden dus de thema’s “software en automatisering voor productie” en “bioprinting” toegevoegd.

Het doel van AMS is om haar publiek diepgaand te informeren over de nieuwste trends in Additive Manufacturing en innovatieve ideeën aan te reiken die toepasbaar zijn in de organisatie van de deelnemers.

Elke dag wordt geopend met een presentatie door een SmarTech-analist met prognoses over de onderwerpen van de dag. SmarTech brengt gewaardeerde analyses, marktvoorspellingen en data in de AM-sector en onderhoudt een constant bijgewerkte database met tienjarige AM-voorspellingen voor printers, materialen en services met gedetailleerde breakouts in elke sector.

Het AMS-publiek bestaat voornamelijk uit zakenmensen, investeerders en consultants met (basis-)kennis van AM, die vooral zoeken naar praktische toepassingen en business strategieën.

 

AMS 2021 zal meer dan 40 experten aan het woord laten, in een online omgeving die geoptimaliseerd is om ervaringen uit te wisselen en business te genereren voor deelnemers en sprekers. De evenementen van AMS zijn altijd opgemerkt geweest voor hun zakelijke netwerkervaring en deze online versie beoogt net diezelfde ervaring.

Daarnaast zal AMS 2021 een online tentoonstellingshal hosten waar bezoekers de nieuwste 3D-printproducten voor metalen, medische en tandheelkundige materialen en biomaterialen kunnen zien, evenals de opkomende automatiseringsproducten en softwareontwikkelingen. Men kan dus ook opteren om deel te nemen met een sponsor of exhibition package.

Leden van Flam3D die willen spreken op het event, kunnen we direct in contact brengen met de organisatoren. Contacteer ons voor meer informatie!