Flam3D najaarsagenda 2021

Flam3D najaarsagenda: doe en profiteer mee

Het najaar komt eraan en bij Flam3D zijn we bijzonder enthousiast, want er zijn meer vooruitzichten naar the real thing: echt contact, goede netwerking en gewoon ook een fijn weerzien. We willen jullie dan ook graag wijzen op de najaarsagenda van Flam3D. Die is ‘lekker gevuld’ en staat ook vol met mooie deals voor onze leden. We zetten ze hieronder even op een rijtje:

  1. Machineering: 8-10/09/2021, Brussels Expo (BE)

Flam3D zet 3D-printen in de schijnwerpers op de Machineering-beurs via de 3D Manufacturing Area powered by Flam3D.Het gaat om een 3D-themazone van 200 m² op de Machineering beurs exclusief voor AM-exposanten in een “easy plug & play” formule. Iedereen werkzaam in de wereld van AM kan deelnemen en profiteren van dit unieke podium op de Machineering beurs. Leden kunnen weliswaar deelnemen aan een gereduceerd tarief van 2.100 euro bij minimum 6 deelnemers tegenover 2.450 euro voor niet-leden. De deelnametarieven zijn inclusief een corona investment proof policy. Het 3D-eiland heeft jou als exposant heel wat te bieden. Ontdek hier wat dat is.

Er zijn slechts 2 plaatsen meer beschikbaar op de 3D Manufacturing Area. Contacteer ons snel om jouw plek te bemachtigen.

  1. De Nederlandse Metaal Dagen: 15-17/09/2021, Brabanthallen (NL)

De Nederlandse Metaal Dagen zijn een combinatie van beurs en congres rond de thema’s digitalisering, industrie 4.0,procesoptimalisatie en productieverbetering. Op dit kennisevent van de maakindustrie vinden bezoekers antwoorden die helpen bij het zetten van de volgende stap in productieverbetering en het optimaliseren van processen. Dit via een goed inhoudelijk programma met inspirerende sprekers, de nieuwste innovaties voor procesoptimalisatie, concrete oplossingen voor de gezonde uitdagingen van een Smart Industry, hands-on professionals met enorme ervaring uit de praktijk en producten en diensten die speciaal ontwikkeld zijn voor effectievere bedrijfsvoering.

Meer info over het aandeel van Flam3D op de beurs volgt later.

  1. METAVAK: 5-7/10/2021, Evenementenhal Gorinchem (NL)

METAVAK is het jaarlijkse vakevent voor de metaalindustrie in Vlaanderen en Nederland waar vraag en aanbod tussen metaalbedrijven samenkomen. Exposanten presenteren en demonstreren er de nieuwste innovaties en producten op het gebied van verspanen, plaatbewerking, automatisering, 3D-printen, verbinden en oppervlaktebehandeling. Ook Flam3D neemt deel aan de beurs met het Flam3D PrintPlein – een demoplein op de beurs waar we alle aspecten van 3D-printing willen belichten en Flam3D-leden voordelig als standhouder kunnen deelnemen. Dankzij de deal die we gesloten hebben met de beurs, kunnen Flam3D-leden kiezen uit een exclusief aanbod van 3 “pakketten”. Meer info over de verschillende pakketten vind je hier.

Interesse in 1 van de paketten of wil je graag nog wat meer informatie? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

  1. Formnext: 16-19/11/2021, Frankfurt am Main (DE)

De Formnext beurs in Frankfurt staat bekend als een van de hoogtepunten van het Additive Manufacturing-kalenderjaar. Flam3Dkijkt terug op succesvolle edities de vorige jaren met uitstekende netwerking en mooie exposure op een internationaal podium voor onze medestandleden. Door samen standruimte te boeken, bekomen we een goede locatie op het beursplan, administratieve vereenvoudiging en kant-en-klaar ingerichte standen tegen een mooi tarief. Zowel een gedeelde stand als eigen booths behoren tot de mogelijkheden. Alle details, voordelen en verdere informatie over het pakket vind je hier.

De beschikbare plaatsen voor de Flam3D-groepsstand op Formnext lopen al aardig vol. Wil jij ook zeker zijn van jouw plek? Contacteer ons.

  1. 3D Delta Week: 6-10/12/2021, Benelux regio

3D Delta Week (3DDW) wordt dé internationale evenementenweek over 3D-manufacturing in de Benelux. Het doel is duidelijk: 3DDelta Week als het jaarlijkse ontmoetingspunt voor iedereen die betrokken is bij de 3D-waardeketen, zowel binnen als buiten de Benelux Delta. De week zal een ongezien aantal AM-specialisten en (potentiële) gebruikers van binnen en buiten de Benelux samenbrengen. Door verschillende activiteiten gerelateerd aan het thema van de week te combineren, worden er verhoogde bezoekersaantallen voorzien.

Ook jouw bedrijf/ organisatie kan profiteren van dit unieke podium naar de wereld. Dat kan zelfs op 2 manieren:

  1. Word 3DDW sponsor:

3D Delta Week is opgezet door 4 organisaties met sterke marketing en communicatie en met directe contacten binnen de wereldwijde 3D-printing- en andere media of pers. Dit belang en bereik biedt een grote kans voor jou als sponsor. De happening wordt bovendien een belangrijke gebeurtenis in de 3D-manufacturing industrie, binnen de Benelux en waarschijnlijk ook daarbuiten.

Momenteel zijn er slechts 2 hoofdsponsor-plaatsen meer vrij. Of je kan ook kiezen voor een ‘normaal’ sponsorpakket. Alle informatie over de verschillende pakketten vind je hier. Heb je interesse? Contacteer ons.

  1. Organiseer een eigen event binnen het 3DDW-platform:

3D Delta Week verenigt sterke merken onder één vlag om een evenement van wereldklasse te creëren. Door verschillende activiteiten rond 3D-productie te combineren, worden de bezoekersaantallen sterk verhoogd. Plaats jouw activiteit of evenement op de agenda. Om jouw activiteit te registreren, hoef je enkel het online activiteitenvoorstel in te vullen. Meer details over onze toekomstige partners vind je hier.