Happy New Year foto

Flam3D is klaar voor 2022!

Ontdek hier onze jaarplanning voor events, beurzen en activiteiten

Na een holiday season vol rijkelijke maaltijden, gevulde – en tijdig geleegde – glazen en feestelijke momenten, is het Flam3D-team opnieuw helemaal klaar voor het nieuwe jaar. In plaats van mee te zingen op “All I want for Christmas is you” van Mariah Carey, zullen we onze stem opnieuw gebruiken om het goede woord over 3D-printen te verspreiden. De kerstliedjes vervangen we door presentaties en infomomenten, de champagne door koffie tijdens onze meetings en de familiebijeenkomsten door activiteiten met onze leden en interessante actoren uit de 3D-printindustrie. Ben je benieuwd wat Flam3D voor het nieuwe jaar in petto heeft? Ontdek het hieronder.

Met Flam3D willen we de markt van het 3D-printen doen groeien. Om dat te doen, ondersteunen we enerzijds onze leden – zowel bedrijven, onderzoekscentra als onderwijsinstellingen – via interne netwerking en algemene activiteiten. Denk daarbij aan het creëren van nieuwe (business)links tussen leden onderling via netwerkevents of individuele ondersteuning, het inzetten op onderwijs en educatie of standaardisatie en certificering, ondersteuning bij R&D-projecten, hulp bij communicatie- en marketingactiviteiten, het realiseren van kortingen op beurzen, conferenties, publicaties en advertenties … Anderzijds zetten we ook in op externe netwerking – en dat is niet alleen voor onze leden voordelig, maar voor de gehele maakindustrie. Waarom? Flam3D informeert over 3D-printing. We willen laten zien wanneer het nuttig kan zijn om de technologie in te zetten, en wanneer juist niet. Ook dat doen we op verschillende manieren: informatieavonden, lezingen, beursdeelnames, matchmakings … Hieronder vind je alvast een overzicht (onder voorbehoud) van enkele activiteiten voor 2022:

  • Opzet en release van 2 indrukwekkende demonstratoren. Stay tuned!

PS. Heb je interesse om bij te leren rond verschillende thema’s binnen 3D-printing? Hou dan zeker onze eventpagina in de gaten.

Heb jij interesse in 3D-printing en wil jij er graag meer over te weten komen? Heb je specifieke vragen of nood aan de juiste contacten? Kom ons opzoeken op een van bovenstaande evenementen of contacteer ons!

Of misschien ben je al actief in de Additive Manufacturing-sector, maar kan je wel extra ondersteuning gebruiken? Ontdek meer over ons lidmaatschap en de voordelen op deze pagina. We’re all about het opzetten van mogelijke synergieën en nieuwe waardeketens!