Flam3D op Formnext 2022

De Benelux sterk vertegenwoordigd op Formnext 2022

Flam3D neemt deel met het grootste aantal co-exhibitors van de beurs

Formnext staat bekend als de belangrijkste Additive Manufacturing-beurs (AM) ter wereld. Flam3D neemt al enkele jaren deel en dit met een steeds groeiende beursstand. Ook dit jaar zijn we opnieuw met enkele van onze leden aanwezig op een stand van maar liefst 144 m². We stellen er zelfs de stand met het grootste aantal co-exhibitors van de gehele beurs voor. Naast deze sterke vertegenwoordiging lanceert Flam3D er ook een heel speciaal project. Stay tuned!

De Benelux is sterk vertegenwoordigd op Formnext 2022 met 2 gemeenschappelijke beursstanden: een van Brainport Eindhoven en een van Flam3D. Flam3D neemt deel aan de beurs met een groepsstand van 144 m² en 13 (!) Vlaamse en Nederlandse co-exhibitors. Daarmee is de groepsstand meteen de stand met het grootste aantal co-exhibitors van de volledige beurs. Flam3D-leden AdditiveLab, Amnovis, AMPC Solutions, AMR Europe, ChemStream, Dotx Control Solutions, Guaranteed, Hybrid Software, Leuven.AM (de AM-groep van KU Leuven), Metal Technics 3D, Sculpman, Seido Solutions en Windesheim zullen er hun producten en diensten laten zien. Flam3D voorziet een gezellige en informatieve netwerkruimte met neutraal, onafhankelijk advies en contacten voor bedrijven of particulieren die met AM-gerelateerde vragen zitten. Kortom stand D21 in hal 12.1 is de place to be om inzichten en contacten te vergaren binnen het Additive Manufacturing-netwerk van de Benelux.

Flam3D neemt niet alleen deel met het grootste aantal co-exhibitors, de organisatie zal er ook de ‘AMbigram’ lanceren: een top-secret Benelux-project dat de toppositie van de Vlaams-Nederlandse regio in de wereld met betrekking tot Additive Manufacturing aantoont. De AMbigram moet potentiële gebruikers bewust maken van Additive Manufacturing/ 3D-printing en is daarmee een levendig bewijs van zowel het potentieel van de technologie als van de kracht van het lokale ecosysteem. Bovendien nemen meer dan 30 vooraanstaande bedrijven en onderzoeksinstellingen aan het project deel. Momenteel blijven alle verdere details rond het project nog even geheim, maar de officiële lancering volgt binnenkort. Hou dus zeker de Flam3D-website en socials in de gaten.

PS. Boek een bezoek aan de Flam3D-stand alvast in in jouw agenda om er het project met eigen ogen te ontdekken. Wanneer? 15-18 november 2022. Waar? Formnext (Frankfurt am Main, DE) in hal 12.1, stand D21!