Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Actief in de Additive Manufacturing sector?

We hebben een aanbod voor bedrijven, onderzoekscentra en onderwijsinstellingen die aan de slag zijn. met 3D-printen, dat grofweg in te delen is in 3 verschillende categorieën:

Interne netwerking

Het creëren van nieuwe (business)links tussen de leden onderling. Dat gaat van netwerkevents tot individuele ondersteuning bij het opzetten van mogelijke synergiën en nieuwe waardeketens.

Externe netwerking

Activiteiten die onze leden in staat stellen om nieuwe prospects te identificeren. Ook hier werken we met informatieavonden, lezingen en beursdeelnames, maar ook door middel van matchmakings en individuele begeleiding van prospects tot bij de organisaties in ons netwerk. Met andere woorden: we brengen de klanten tot bij jou.

Algemene activiteiten

Flam3D informeert over de laatste stand van zaken. We zetten daarnaast in op onderwijs en educatie, standaardisatie en certificering, ondersteunen R&D-projecten van onze leden, pleiten voor aangepaste AM-regelgeving en bieden ondersteuning bij eventuele lobby-dossiers. Flam3D neemt het graag op met partners en overheden om de belangen van haar leden behartigen: de opkomst van de 3D-printing industrie zorgt voor diverse nieuwe uitdagingen – denk maar aan eigendomsrechten of goedkeuring van nieuwe medische toepassingen.

We helpen leden ook bij de publicatie van persberichten en andere communicatie- en marketingactiviteiten. We organiseren beursdeelnames, realiseren kortingen op beurzen, conferenties, publicaties en advertenties voor onze leden, en vertegenwoordigen onze leden daarnaast op internationale beurzen.

Meer info over ons aanbod voor leden kan je vinden op deze pagina.

Op zoek naar Additive Manufacturing oplossingen?

Binnen je bedrijf of organisatie aan de slag gaan met 3D-printen, of op zoek naar oplossingen om je verder te helpen?

Wij staan ter beschikking. Vanuit onze verbindende positie in het 3D-printlandschap en gebruikmakend van onze know-how en ons netwerk zijn we uitstekend geplaatst om je verder te helpen.

Als onafhankelijk non-profitplatform voor 3D-printen en Additive Manufacturing kan je steeds bij ons terecht voor informatie, advies en contacten.

Ruim 100 organisaties die actief zijn op het gebied van 3D-printing zijn aangesloten bij onze non-profit organisatie. Binnen ons netwerk vinden we altijd relevante kennis en contacten om je te helpen met jouw 3D-uitdaging.

Contacteer ons voor neutraal en onafhankelijk advies en doorverwijzing.